perjantai 31. joulukuuta 2021

PE 31.12.2021 Suomen liittyminen Natoon ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaalit

 Aamulla mittasin veren sokerin. Tulos oli 7.1. Ohjearvot ovat minulle 5.0-7.0. Valmistin ja söin aamupalan. Huomasin, että yön aikana aivoni ovat työskennelleet. Aivoni ovat käyneet yön aikana läpi tulevia Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaaleja. Nyt ymmärrän miksi facebook-sivultani poistettiin joulukuun puolivälissä 45 julkaisua muka yhteisösääntöjen vastaisina.

Aamupalaa syödessäni katsoin aamun uutisia televisiosta, Päivän uutinen on mielestäni tämä

Pääministeri Sanna Marin otti uudenvuoden viestissään kantaa Suomen Nato-keskusteluun

https://yle.fi/uutiset/3-12253060

Erkin kommentti: On hyvin todennäköistä, että kokoomustaustainen tasavallan presidentti Sauli Niinistö on päättänyt, että hänen virkakaudellaan Suomi liittyy Naton jäseneksi. Mielestäni on täysin selvää, että tasavallan presidentti on ohjeistanut pääministeriä uuden vuoden puheen tekemisessä.

On selvää, että asian johdosta on oltu yhteydessä myös kokoomuksen puheenjohtajaan Petteri Orpoon ja tiedotusvälineisiin, koska

Orpo vaatii muita puolueita paljastamaan Nato-kantansa: ”Kokoomus kannattanut jäsenyyttä jo yli 15 vuotta”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008510555.html

ja hallituksessa on varmasti keskusteltu asiasta, koska Vihreiden eduskuntaryhmän puheenjohtaja

Vihreiden Harjanne: Suomen pitäisi lunastaa Nato-optionsa viipymättä

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000008509246.html

RKP:n Adlercreutz: Prosessi Natoon liittymiseksi tulisi käynnistää

https://www.is.fi/politiikka/art-2000008511720.html

Neuvostoliitto on aina katsonut Suomen kuuluvan omaan etupiirinsä. Nyt Putin ja Venäjä jatkavat samaa linjaa. Venäjä ei halua Naton aseita rajalleen. Tästä on kysymys myös Ukrainan asiassa. Pieni ongelma on se, että

Viro pyytää Suomelta lupaa lahjoittaa kenttätykkejä Ukrainalle – Viro antamassa myös amerikkalaisia ohjuksia

https://yle.fi/uutiset/3-12253010

Suomi ei varmasti haluaa lähettää aseita sotaa käyviin maihin. On todennäköistä, että päätös Suomelle ei ole helppo ja siksi päätöksen tekemisessä saattaa kulua aikaa. Viro haluaa lahjoittaa Suomelta lahjaksi saamiaan tykkejä ja amerikkalaisia ohjuksia Ukrainalle. Vanha sananlasku sanoo, että ”joka kenkkinsä kenkkää, se onnensa menettää!” Minä en hyväksyisi virolaisten toimintaa asiassa.

Mielestäni ei ole sattumaa, että Suomen valtion YLE on julkaissut 8-osaisen sarjan Kylmän sodan Suomi https://areena.yle.fi/1-50828775

Sarjassa jätetään kertomatta, että presidentti Urho Kekkosen kotiryssä oli Viktor Vladimirov ja presidentti Mauno Koiviston kotiryssä oli Felix Karasev. Näitä kautta hoidettiin yhteydet Neuvostoliiton johtoon. Lisäksi sarja jättää kokonaan kertomatta Suomen poliitikkojen Stasi-yhteydet ja salaiseksi julistetun ns. Tiitisen listan.


Stasi ja Tiitisen lista

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2010/10/stasi-ja-tiitisen-lista.html


Sarjassa jätettiin kertomatta CIA:n toiminta eli John Raymond Ylitalon toiminta sekä Veikko Puskalan toiminta.


TO 06.08.2020 Erkki Ahon taidenäyttely täydentyy Kalajoen vakoiluhistorialla ja Pekka Niskan karikatyyrillä

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/to-06082020-erkki-ahon-taidenayttely.html


John Raymond Ylitalon muotokuva on viimeistelyä vaille valmis.

https://kalajoki-nayttely.blogspot.com/2020/10/john-raymond-ylitalon-muotokuva-on.html


Ehkä nyt valmistaudutaan siihen, että Suomi ja Ruotsi liittyvät Naton jäseniksi ensi vuoden alkupuolella. Ukrainaan Venäjän on helpompi hyökätä kuin Suomeen ja Ruotsiin.


Näiden pohdiskelujeni jälkeen laitoin lämmintä vettä pesuvatiin ja laitoin jalkasuolaa veteen. Hoidin jalkojani jalkaraspillä ja jalkakylvyllä. Voitelin jalkani Dermosil-jalkarasvalla ja kantapääni Dermosil-kantapäärasvalla.


Kuntopyöräilin 10 minuutti ja jumppasin 15 minuuttia. Nämä tohtori Innesin videot ovat hyviä osaksi tavalliseen jumppaan.


5 Minutes To Stronger Knees

https://www.youtube.com/watch?v=2NbeEibKmt0&t=276s


Best Body Weight Exercises

https://www.youtube.com/watch?v=qMClyoROAqU


Gentle Pilates Workout For Beginners

https://www.youtube.com/watch?v=i-v9cTyIAZc


Otin aamulääkkeeni eli diabetes-lääkkeeni, verenpainelääkkeeni ja nesteenpoistolääkkeeni.


Olen pohtinut Pohjois-Pohjanmaan maakuntavaaleja. On todennäköistä, että korona Omikron-muoto on vaalien aikaan pahimmillaan alueellamme. Voidaanko ja onko järjestää maakuntavaalit tuohon aikaan?

kotiäänestykseen ilmoittautuminen päättyy: 11.1.2022 klo 16

  • ennakkoäänestys kotimaassa: 12. – 18.1.2022

  • ennakkoäänestys ulkomailla: 12. – 15.1.2022

  • aluevaalilautakunnat vahvistavat aluevaalien tulokset: 26.1.2022 

  • valtuustot aloittavat työnsä: 1.3.2022.


Tiedotusvälineiden vaalikoneet on organisoitu kuntavaalien mukaan – ei maakuntavaalien mukaan. Näin pyritään innostamaan äänestäjiä vaaliuurnalle.

Minulla on sellainen mielikuva, että äänestysprosentti jää maakuntavaaleissa todella alhaiseksi – jopa 42-48 %:n välille. Tästä syystä vaalitulosta on erittäin vaikea ennustaa. Minä korostan, että näkemykseni ei perustu mihinkään laskelmaan eikä todennäköisyyteen vaan on täyttä arvausta. Yle esitti aikaisemmin jo ennusteensa, että Oulusta tulee maakuntavaltuustoon 49 henkilöä ja maakunnasta 10. Minun arvaukseni on toisenlainen. Katson, että Oulusta tulee 40 maakuntavaltuutettua ja Oulun ulkopuolelta 19. Ennusteeni on seuraava


Oulusta 40 + 19

keskusta saanee 22 paikkaa, Oulusta 12 + maakunta 10

kokoomus saanee 10 paikkaa, Oulusta 7 + maakunta 3

perussuomalaiset saanee 9 paikka 0aa, Oulusta 7 + maakunta 2

vasemmistoliitto saanee 8 paikkaa. Oulusta 6 + maakunta 2

sdp saanee 9 paikkaa, Oulusta 7 + maakunta 2

vihreät saanee 3 paikkaa , Oulusta 3 + maakunta 0

Keskustalle Oulun maakuntavaalit ovat tärkeät ja siksi niihin on panostettu. Keskusta tulee voittamaan vaalit. Keskustan ehdokaslistassa on mielenkiintoisia nimiä. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että maakuntavaalien johdosta FB-sivuilta poistettiin 45 julkaisua.

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue

https://keskusta.fi/aluevaalit-2022/ehdokkaat/pohjois-pohjanmaan-hyvinvointialue/

Aikanaan Keran ruumiinpesuryhmän vetäjänä toimi Kera Oy:n kehityspäällikkö Veikko Anttonen varatoimtusjohtaja Seppo Arposen alaisuudessa. Keskusta ja Kera Oy ovat minun näkemykseni mukaan olleet aina kuin paita ja perse. Nyt Veikko Anttonen-niminen henkilö on Keskustan listalla maakuntavaaliehdokkaana numerolla 9. Tämä Veikko Anttonen on 76-vuotias ylivartija.

Keskustan listalla maakuntavaaleissa on numerolla 63 nettipoliisi Lauri Nikula.

Keskustan listalla maakuntavaaleissa on numerolla 40 on yrittäjä, eläkeläinen Markku Koski. Markku Koski toimi aikaan PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtajana ja teki tiivistä yhteistyötä saattohoitaja Jouni Remeksen kanssa sekä Kera Oy:n varatoimitusjohtaja Seppo Arposen kanssa. Markku Koski kertoi PR-Teollisuus Oy:n hallituksen kokouksen yhteydessä, että Kera Oy:n varatoimitusjohtaja Seppo Arponen oli moittunut häntä siitä, ettähän meni mukaan markkinoilta poistettavan yrtyksen hallitukseen. Ravintolaillan päätteeksi Arponen oli luvannut pelastaa Markku Kosken. Koskihan oli takaamassa 1.130.000 markan lainaa yhdessä PR-Teollisuus Oy:n hallituksen jäsenten kanssa. Kosken kertomuksen voi todistaa lisäkseni Pentti Arhippainen ja tarvittaessa myös Tapani Kääntä. Käräjäoikeudessa Markku Koski kuitenkin antoi väärän lausuman asiassa. Siksi sain Ylivieskan käräjäoikeudesta väärän tuomion, minkä oikeudenkäyntikulut ovat ulosotossa ja siten rikos on edelleen auki mutta poliisi kieltäytyy tutkimasta asiaa ja oikeusistuimet käsittelemästä asiaa. Laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Perusteet sille, että olen oikeassa ja Suomen viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Tarkemmin asioista tässä

LA 11.12.2021 Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson avainasemassa

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/12/la-11122021-oikeusministeri-anna-maja.html


Keskustan maakuntavaaliehdokkaana on entinen pääministeri Juha Sipilä numerolla 90. Juha Sipilä on tarkasti tietoinen minuun kohdistuneesta kidutusrikoksesta.

Terve Juha

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


Keskustan maakuntavaaliehdokkaana on numerolla 10 ylikomisario Antero Aulakoski. On täysin varmaa, että hän on tarkasti tietoinen kidutusrikoksesta ja Suomen johtavien poliitikkojen valtiopetoksesta tutkintapyyntöjeni johdosta.

Keskustaan maakuntavaaliehdokkaana on nmerolla 57 Pirkko Mattila, joka toimi aikaisemmin ministerinä ollessaan perussuomalaisten kansanedustaja. Olen keskustellut hänen kanssaan asioista. Olimmehan samaan aikaan kansanedustajaehdokkaina eduskuntavaaleissa. Minä sain n. 30 ääntä vähemmän kuin Pirkko Mattila. Seuraaviin eduskuntavaaleihin perussuomalaiset ja lähinnä Pirkko Mattilan tukijoukot eivät hyväksyneet minua ehdokkaaksi varmistaakseen Pirkko Mattilan läpimenon. He onnistuivat projektissaan. Pirkko Mattila on tarkasti tietoinen kdutuksestani ja Suomen johtavien poliitikkojen valtiopetoksesta. Pirkko Mattila aikanaan järjesti minulle tapaamiseen poliisijohtaja Mikko Paateron kanssa.

Keskustan maakuntavaaliehdokkaana on entinen armeijakaverini ja pitkäaikainen perustuslakivaliokunnan varapuheenjohtaja Tapani Tölli numerolla 101. En ole saanut Tapani Tölliltäkään minkäänlaista apua kidutusrikokseni selvittämiseen.

Keskustan maakuntavaaliehdokkaana numerolla 80 on nykyinen keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja ylivieskalainen Juha Pylväs. Juha on tarkasti tietoinen kidutusrikoksestani ja PR-Teollisuus Oy:n rikollisesta konkurssista.

Keskustan maakuntavaaliehdokkaana on numerolla 55 keskustan eduskuntaryhmän varapuheenjohtaja raahelainen kansanedustaja Hanna-Leena Mattila. Olen keskustellut asioista hänen kanssaan ja laittanut hänelle sähköpostiviestejä. Hänellä ei ole rohkeutta ryhtyä asiassa asian vaatimiin toimenpiteisiin.

Keskustan maakuntavaaliehdokkaana on numerolla 35 entinen kansanedustaja Niilo Keränen. Häneltäkään en ole saanut apua asiaani.

Keskustan maakuntavaaliehdokkaan on numerolla 58 poliisimestari entinen kansanedustaja Kari Myllyniemi. En ole saanut häneltäkään apua asiaani.

Oletan, että keskustan kalajokiset maakuntavaaliehdokkaat Miikka Heikkilä numerolla 17, Antti Nikula numerolla 62 ja Hanna Nikupaavo numerolla 64 tietävät totuuden asiassani ja ovat lukeneet blogejani.

Kun lisäksi otetaan huomioon, että olen joutunut laittamaan estot eläkkeellä olevalle syyttäjä Sulo Heiskarille jotta hän ei voi soittaa minulle eikä kommentoida facebook-sivujani. Hän kuitenkin kirjoittelee sinne mihin pystyy nimimerkillä sotamies Svejk minusta mitä sattuu.

Lisäksi poliiseille on vaikea asia se, että ne jäivät kiinni rikoksista

TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html

Samoin oikeuslaitoksen edustajat jäivät kiinni rikoksista.

KE 25.08.2021 Vastaus hovioikeudenneuvokselle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ke-25082021-vastaus-hovioikeudenneuvoks.html

PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html

SU 24.10.2021 Suomi oikeusvaltiona – karu totuus julki

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/su-24102021-suomi-oikeusvaltiona-karu.htmlSöin välipalaksi avokadon ja banaanin.

Kävin pienellä kävelylenkillä. Söin lounaaksi pinaattikeittoa, kananmunan ja karjalan piirakoita sekä söin ruisleipää juustolla ja kinkkusiivulla. Ruokajuomana mehua ja maitoa.

Insuliinipistos kello 14.30.

Katsoin televisiosta hiihtokisoja.

Miehet, 15 km (v) / Yhteislähtö

1. Johannes H. Kläbo NOR 32.26,4

2. Aleksandr Bolshunov RUS + 3,4

3. Sjur Röthe NOR + 4,0

4. Andrew Musgrave GBR + 5,6

5. Francesco De Fabiani ITA + 23,6

6. Calle Halfvarsson SWE + 23,6

7. Clement Parisse FRA + 25,1

8. Hugo Lapalus FRA + 27,8

9. Pål Golberg NOR + 30,8

10. Ivan Jakimushkin RUS + 35,2

20. Iivo Niskanen FIN + 43,3

24. Perttu Hyvärinen FIN + 53,1

51. Lauri Vuorinen FIN +1.27,8

66. Remi Lindholm FIN +2.01,7

  1. Ville Ahonen FIN +4.39,9


MC TDS Oberstdorf, Saksa

Naiset, 10 km (v) / Yhteislähtö

1. Jessica Diggins USA 21.30,8

2. Frida Karlsson SWE + 0,5

3. Tatiana Sorina RUS + 0,8

4. Ebba Andersson SWE + 1,2

5. Heidi Weng NOR + 2,6

6. Katharina Hennig GER + 3,5

7. Teresa Stadlober AUT + 4,6

8. Natalia Neprjajeva RUS + 8,0

9. Delphine Claudel FRA + 12,1

10. Anne Kjersti Kalvå NOR + 18,5

15. Krista Pärmäkoski FIN + 22,1

22. Kerttu Niskanen FIN + 41,4

23. Johanna Matintalo FIN + 43,0

25. Anne Kyllönen FIN + 46,0

Saunasin. Päivälliseksi söin perunalaatikkoa, maksalaatikkoa, punajuurta, nakkeja. Ruisleipää juustolla ja kinkulla sekä suolakurkuilla päällystettyinä. Karjalan piirakoita. Ruokajuomana maitoa ja mehua.

Mittasin illalla veren sokerin Tulos 11.4. Tulos johtuu tänään juoduista sokerimehuista.

En voi välttyä vaikutelmalta, että FB-sivujeni terrorisointi eli 45 julkaisin poistaminen on yhteydessä maakuntavaaleihin.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti