maanantai 28. lokakuuta 2013

Vuorenkallion koulun tilaongelman ratkaisuVuorenkallion viipalekoulu

Kalajoen kaupunginvaltuusto käsittelee huomenna 29.10.2013 klo 18.30 muun muassa tuloveroprosentin vahvistamista vuodelle 2014. Kaupunginhallitus esittää vuodelle 2014 tuloveroprosentiksi 19.50.
Valtuustonkokouksessa luovutetaan 1667 nimen adressi Kalajoen kaupungin päättäjille Vuorenkallion koulun puolesta.

Kalajoen Perussuomalaisten valtuustoryhmä esittää tuloveroprosentiksi 20.00. Perusteluina tälle esitykselle on, että Vuorenkallion koulun tilaongelma vaatii nopeaa ratkaisua. Kaikkein nopein ja turvallisin ratkaisu asian hoitamiseksi on se, että veroprosenttia nostetaan 20.00:een ja edellytetään että, veroprosentin noston perusteena on viipalekoulun hankinta Vuorenkalliolle sekä keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän Rautioviikolla 1998 esittämän Raution ympäristöteknologian esimerkkialueen suunnittelurahan varmistaminen. Tähän suunitelmaahan liittyy olennaisena osana Raution uusi hirsinen koulurakennus.


Huomenna nähdään, ketkä valtuutetut ovat todella aidosti Vuorenkallion viipalekoulun hankinnan puolesta ja ketkä keskustalaiset valtuutetut kanattavat puolueensa puheenjohtajan Juha Sipilän esittämää ajatusta Kalajoen julistautumisesta vihreäksi kunnaksi ja Raution ympäristöteknologiakeskuksen tekemistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti