maanantai 9. joulukuuta 2013

Perussuomalaisten valtuustoaloite KalajoellaPerussuomalaisten valtuustoryhmä on jättänyt valtuustossa 26.2.2013 § 44 seuraavan valtuustoaloitteen: ”Kalajoen kaupungin sote-puolela on kolmen viimeisen vuoden aikana ollut yhteensä 5478 pätkätyösuhdetta. On joitakin tapauksia, joissa tuona aikana on ollut yli 100 pätkätyösuhdetta. Tämä ei ole hyvää henkilöstöpolitiikkaa. Pätkätyöläiset eivät uskalla kritisoida Kalajoen kaupungin menettelytapoja pelätessään pätkätyösuhteiden katkeamista. Vaadimme, että Kalajoen kaupunki tarkastelee yhdessä asianomaisten liittojen kanssa Kalajoen kaupungin pätkätyösuhdekäytännön lain- ja sopimusten mukaisuuden. Tavoitteena on tietenkin työntekijöiden kannalta turvallisempi henkilöstöpolitiikka ja lain sekä sopimusten tarkka noudattaminen.

Henkilöstöjaosto on käsitellyt asiatt 25.11.2013 § 9

Henkilöstöjaosto esittää asia esitetään kaupunginhallitukselle tiedoksi.

Kaupunginhallitus on käsitellyt asian § 303 kaupunginjohtajan esityksestä, jossa esitetään asia merkittäväksi tiedoksi henkilöstöjaoston esityksen mukaan. Kaupunginhallitus on hyväksynyt asian yksimielisesti.


Perussuomalaisen valtuustoryhmän kannanotto: Valtuustoaloiteessa vaadittiin asian tarkastelemista yhdessä asianomaisten liittojen kanssa. Näin ei ole tehty. Muutoinkin asian käsittelytapa on erikoinen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti