maanantai 28. huhtikuuta 2014

Selvitys Kalajoen kouluverkkoasiasta

Kalajoen kaupunginvaltuuston kaikki valtuustoryhmät on kutsuttu tämäniltaiseen 28.4.2014valtuustoinfoon, jossa virkamiehet yrittävät aivopestä luottamushenkilöitä. Kansalaiset ovat kuitenkin reagoineet aika voimakkaasti Kalajoen virkamiesten ja kaupunginhallituksen toimintaan. Netissä on kutsu kalajokisille henkilöille mielenosoitukseen koulujen lakkauttamista vastaan.

Kalajoen valtuuston kokous tullaan lähettämään myös koko maailman ihaltavaksi internetin välityksellä. Lisäksi on paljon muita suunnitelmia asian tiimoilta, mutta valitettavasti niistä kaikista minulla ei ole tarkkaa tietoa.

Sivistyslautakunta on ohitettu asioiden käsittelyssä, mikä on hallintovirhe. Lisäksi asioiden käsittelyssä on ollut mukana esteellisiä henkilöitä. Raution, Pahkalan ja Vuorenkallion asukkaiden mielipidettä ei ole kuultu asianmukaisella tavalla eikä heidän esittämiään asioita ole käsitelty päättävissä elimissä lainmukaisella tavalla.

Tässä yhteenvetoa asioista

10 miljoonaa euroa edullisemmin

Kalajoen kaupunginvaltuuston kokous 25.2.2014

Tätä en saanut sanoa

Lukio vastaan Etelänkylän, Vuorenkallion ja Rahjan ala-asteet

Vuorenkallion koulu tulilinjalla
Vuorenkallion koulun johtokunnan esittämiä asioita ei ole otettu päätksenteossä huomioon samoin kuin on ohitettu 1800 nimen adressi asian käsittelyssä.

Raution koulu tulilinjalla
Raution koulun osalla asioiden käsittelyssä ei ole millään tavalla otettu huomioon rautiolaisten esittämiä asioita eikä niitä ole käsitelty asian mukaisesti.

Kapunginhallituksen esitys Raution koulun lakkauttamiseksi

Pahkalan koulu tulilinjalla

Pahkalan koulun lakkautusesitys kommenteineen

Kehittyykö kaupunki tuhoamisella vai järkevillä investoinnella? Missä ovat säästöt?

Vaihtoehtosuunnitelmani

Perussuomalaisten ryhmäpuheenvuoro budjettikeskustelussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti