137/80 pulssi 61

keskiarvot 140/84 pulssi 60,

Verenpaineen mittauksessa näkyy meditaation vaikutus. Verenpaine laskee reilusti meditaation aikana.

Tein aamutoimeni. Jalkojen hoitin jalkaraspilla. Jalkakylpy ja hieronta. Päähieronta ja akupainelu. Valmistin ja söin tukevan ja terveellisen aamupalan. Otin D-vitamiinin. Otin aamulääkkeeni – diabetes-lääke, verenpainelääke ja nesteenpoistolääke.

Katsoin veikkaustulokseni. Kenossa olin voittanut 0.30 euroa 2 euron panoksella. Tappiota oli tullut 1.70 euroa. Katsoin facebookin, Keskipohjanmaan, Iltalehden, Iltasanomien, Helsingin Sanomien ja Ylen uutisannin.

Surullinen kyselytunti

Ukrainan kriisi on kärjistynyt viime päivinä ennen­näkemättömälle tasolle – tämä kaikki tilanteesta tiedetään

Seuraavaksi oli vuorossa hiushoito ja - pesu sekä suihku. Jalkojen ja koko vartalon rasvaus. Puhtaat alusvaatteet.

Torsti laski ulos suurpujottelussa

Alppihiihtäjä Samu Torstin kilpailu suurpujottelussa päättyi pettymykseen

ensimmäisellä kierroksella. Torsti ehti pujotella vain muutaman portin, minkä jälkeen hän laski ulos ja kaatui kyljelleen lumen pintaan.

Alppihiihtokilpailun olosuhteet olivat haastavat, sillä kilpailupaikalla

pyrytti lunta.

• Lähti aivan hanskasta jo kolmannella portilla ja vasen jalka meni alta todella pahasti. Hän menetti linjansa, eikä saanut asentoa sen takia neljännelle portille, asiantuntija Kalle Palander sanoi lähetyksessä.

Katsoin mitä Youtube tarjoaa minulle.

Rasvamaksa

Ylipainon noidankehä

Finnish Glory As Niskanen Seals Gold | 2022 Winter Olympics

21. Prikaatin vetäytyminen Karhumäestä Ilomantsiin kesällä 1944

Ryhdyin katsomaan miesten viestiä televisiosta ja samalla kuntopyöräilin. Kello 9.05 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Hakolalla on suuri vaikeuksia ensimmäisellä osuudella. Venäjä tuli ensimmäisenä vaihtoon. Suomi 11. Ero kärkeen 1 minuutti 45 sekuntia.

Kello 9.25 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Söin välipalaksi päärynän. Kello 9.40 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Niskanen neljäntenä vaihtoon. Ero kärkeen 1.09 . Kello 9.55 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Söin välipalaksi kiivi-hedelmän. Suomi on putoamassa mitalitaistelusta. Kello 10.10 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Venäjä tuli ensimmäisenä viimeiseen vaihtoon. Seuraava Norja, Ruotsi, Ranska ja Saksa. Suomi vaihtoon 2.55 kärjestä. Kello 10.30 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Venäjä voittaa viestin. Seuraavana Norja sitten Ranska. Ruotsi on neljäs, Saksa viides, Suomi on kuudes.

Iivo Niskanen Joni Mäki

Siirryin katsomaan jääkiekko-ottelua Suomi-Ruotsi. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne 0-0. Söin kelo 11.20 lounaan. Samalla katsoin naisten ampumahiihdon takaa-ajoa. Kello 11.35 kuntopyöräilin 10 minuuttia.