keskiviikko 29. joulukuuta 2021

KE 29.12.2021 Kävijämäärä blogeissani kasvaa jatkuvasti

 Kävijämäärä blogeissani kasvaa jatkuvasti. Tässä blogissa kerron elämäni nykyvaiheista ja tärkeimmät asiat liittyvät terveyteen. Heräsin tänään hyvin nukutun yön jälkeen aamulla kello 06.20. Unirytmi ja hyvän unen määrä on tärkeää jokaiselle ihmiselle. Minulla todettiin diabetes pari kuukautta siten, kun olin aktiivinen asiassa. Olen pyrkinyt hoitamaan diabetestä parhaan kykyni mukaan. Heti aamulla herättyäni laitoin pesuvatiin lämmintä vettä ja veteen jalkasuolaa. Otin jalkakylvyn. Sitä ennen hoidin jalkoja jalkaraspilla. Jalkakylvyn jälkeen rasvasin jalkani Dermosil-rasvalla ja Dermosil-kantapäärasvalla. Laitoin myös ionisaattorin päälle ja sen avulla puhdistan huoneeni ilmaa.

Kuntopyöräilin 10 minuuttia ja sen jälkeen tein 15 minuutin aamujumpan. Samalla katsoin televisosta Iskelmä-Suomi-lähetystä.

Jakso 3: Syvä kuin meri

https://areena.yle.fi/1-1800120

3/10. Suomalaisen tangon voittokulku alkoi sodasta. 1960-luvulla iski tangohulluus. Kärjen ja Monosen tangot olivat vastavoima pitkätukkapopille. Kansa sai luvan tulla lähelle. Romaneille tango avasi ovet iskelmään.


Erkin kommentti: Paljon muistoja liittyy tuohon aikaan. Kalajoen Hiekkasärkkien kuplahalli, Alavieskan Virin talo, Raution Nuorisoseura , Merimaja Yppärissä, Teatteritalo Kalajoella jne.

Mittasin veren sokerin. Tulos 7.0.

Valmistin ja söin aamupalan. Otin aamulääkkeeni-. Sen jälkeen mittasin verenpaineeni

Terapeuttinen meditaatio - Tunteen muuttaminen positiiviseksi

https://www.youtube.com/watch?v=C7Lsg-FRs7I&t=1057s

114/87 pulssi 56

124/87 pulssi 69

132/94 pulssi 49

138/76 pulssi 44

140/72 pulssi 51

122/72 pulssi 43

124/64 pulssi 49

131/67 pulssi 53

133/58 pulssi 54

125/80 pulssi 67

keskiarvot 128/ 76 pulssi 53.5 Illalla voin puolittaa verenpainelääkkeeni määrän. Huolestuttavaa on pulssin heittely.



Katselin facebookin ja lehtien uutisia. Facebook muistutti kuvasta Pappa ja Venla. Erittäin tyytyväinen olen Kokkolan Tiikereiden menestykseen lentopalloliigassa. Tiikereiden valmentajana on rautiolaislähtöinen Mikko Koivusipilä, joka pelasi aikanaan myös Kalajoen Lentopallossa. Onnittelut Mikolle ja Tiikereille sekä taustajoukoille.

Kaatui se Savokin – Hakkuri Oskari Keskisen jäätävä esitys johti Tiikerit makeaan voittoon liigakärjestä

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/629473


Ennätykset paukkuvat – Japanissa on satanut valtavasti lunta

https://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/a/47e7a894-7a2c-4b87-8998-ab4ff3369463

Erkin kommentti: Maailman ilmastonmuutos on tosiasia,mutta suomalaisten osuus siinä on äärettömän pieni, vain 0.013 prosenttia.


Hän toi peltipoliisit aikoinaan Suomeen: ”Nopeusvalvonnassa on tehty selviä virheitä”

https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/ee96c558-7a6a-4ecf-b8f4-b0dcdaf0015b

Erkin kommentti: Mielestäni ylinopeussakot ovat perustuslain 6 §:n vastaisia. Ne eivät ole yhdenvertaisia kaikille, vaan suurituloisille ne ovat järkyttävän suuria ja eriarvoisia. Siis perustuslain vastaisia.

HS:n selvitys poliisin ihmis­kauppa­tutkinnoista johti apulais­oikeus­kanslerin ankaraan arvosteluun ja rikos­tutkintaan: Poliisissa lain­vastaisia ratkaisuja ja vakavia puutteita osaamisessa

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000008503821.html

Erkin kommentti: Jostain syystä tämä ihmiskauppa-asia on ollut Suomen viranomaisille vaikeasti tutkittava asia. Minä pyysin jo vuonna 2014 oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia ryhtymään asiassa toimenpiteisiin, mutta mitään ei tapahtunut.


Valtakunta

https://yle.fi/uutiset/3-12214395

Entisten keskustanuorten tappiollinen kylpyläbisnes sysäsi liikkeelle tapahtumaketjun, josta kehkeytyi historiallisen suuri talousrikostutkinta. Näin vaalirahakohussa ryvettyneestä Nuorisosäätiöstä kasvoi organisaatio, joka palveli lopulta ennen kaikkea säätiön johdon etua.

Erkin kommentti: Nuorisosäätiön asioissa olivat mukana keskustapoliitikot Antti Kaikkonen ja Matti Vanhanen. Kaikkonen sai asioissa viiden kuukauden ehdollisen vankeustuomion ja on nyt ministerinä vaikka perustuslain mukaan ministerin tulee olla rehellinen ja taitavaksi tunnettu henkilö. Minun oikeustajuni mukaan oikeuskansleri tulkitsee väärin lakia. Minä en ole 26 vuoden aikana saanut yhtään oikeaa ja lain mukaista päätöstä laillisuusvalvojilta. Hyvä Suomi!

Haittaako Antti Kaikkosen vanha tuomio ministerivalintaa? ”Sillä on merkitystä, kuinka tuoreesta tapauksesta on kyse”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/66528089-ae55-4d3d-aa72-961b88b23a1e




Minä olen menettänyt luottamukseni Matti Vanhasen toimintaa niin kuin koko Suomen kansa. Vaalit olivat historialliset, sillä tasavallan presidentti Sauli Niinistö (valitsijayhdistys) äänestettiin ensimmäisellä kierroksella jatkokaudelle. Alustavan laskennan mukaan Niinistö sai 62,7 prosenttia äänistä. Hän jätti muut ehdokkaat kauas taakseen. Pekka Haavisto (vihr.) sai 12,4 prosenttia, Laura Huhtasaari (ps.) 6,9, prosenttia, Paavo Väyrynen (valitsijayhdistys) 6,2 prosenttia, Matti Vanhanen (kesk.) 4,1 prosenttia, Tuula Haatainen (sd.) 3,3 prosenttia, Merja Kyllönen (vas.) 3 prosenttia ja Nils Torvalds (r.) 1,5 prosenttia äänistä.

Äänestysprosentti oli 69,9.

Katsoin Yle Areenasta Jakso 7: Viimeinen filminauha

https://areena.yle.fi/1-50828783

7/8. 80-luvun lopulla Neuvostoliitto muuttuu Gorbatsovin johdolla. Suomettuminen vetää viimeisiä henkäyksiään Koiviston suhtautumisessa Baltian tapahtumiin. Neuvostoliitto hajoaa.

Esko Aho pitämässä puhetta Raution Nuorisoseuralla


Mielestäni Jari Tervon sarja kylmästä sodasta on aika yksipuolinen. Minulla oli 1988 hyvät suhteet Viron johtoon. Valtionvarainministeri Rein Miller ja kauppaministeri Ants Laos olivat minun henkilökohtaisia ystäviäni. Minä tapasin Kokkolan lentokentällä kesäkuussa 1991 pääministeri Esko Ahon. Kerroin Esko Aholle, että Viron kauppaministeri Ants Laos on tulossa minulle kylään Kalajoelle ja esitin toivomuksen, että voitaisiin järjestää tapaaminen viikonlopun aikana, koska Kalajoelta Kannukseen on vain n. 30 kilometrin matka. Pääministeri Esko Aholle tapaaminen sopi, jos ulkoministeriö hyväksyy tapaamisen. Soitin Esko Ahon pyynnöstä ulkoministeriöön, josta ei heti osattu vastata minulle, mutta samana päivänä kuitenkin ilmoitettiin, ettei pääministeri Esko Aho voi tavata Viron kauppaministeri Ants Laosta, koska Viro ei ollut tuohon aikaan itsenäinen valtio. Näin kauppaministeri Ants Laos ei tavannut Suomen pääministeriä. Mielestäni tämä osoittaa Suomen virallisen ulkopoliittisen linjan varovaisuutta tuohon aikaan.

Minulla oli tuohon aikaan Viron itsenäistymiseen liittyvää aineistoa muun muassa Iseseisvuse Majandus Ehitus kirjanen. Viro julisti itsenäisyytensä palautetuksi 20. elokuuta 1991,


Näin autoin virolaisia

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/2011/09/nain-autoin-virolaisia.html


Tervon ohjelmastaa puuttuu vakaan markan politiikkaa ja valtiopetos.

LA 11.12.2021 Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson avainasemassa

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/12/la-11122021-oikeusministeri-anna-maja.html



Kuntopyöräilin 20 minuuttia katsoessani Yle Areenasta ohjelmaa. Söin välipalaksi kiwi-hedelmän.

Kello 10.45 söin lounaaksi kinkunpaloilla terästettyä hernekeittoa. Ruisleipää juustolla. Ruokajuomana kauramaitoa ja gefilus-piimää.


Kommentti: Italian toipumista selittää suuri europuhallus eikä talousihme – Suomikin kuuluu tämän häivekuvion maksajiin

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000008504989.html

Erkin kommentti: On hyvä, että edes Iltasanomat uskaltaa kertoa totuuden Italian talouden pelastamisesta ja EU:n puhallusoperaatiosta, jossa Suomikinon maksajan roolissa mukana.


Jakso 8: Minä tunnustan

https://areena.yle.fi/1-50828784

8/8. Euroopan Unionin jäsenenä Suomesta tulee täysivaltainen länsimaa. Jättikö suomettuminen pysyvän tahran kansakunnan mieleen? Voisiko suomettuminen palata? Mitä suomettuminen merkitsee nuorelle sukupolvelle?


Mauno Koivisto esti Karjalan palautuksen?

http://www.erkkiaho.com/blogarchive/431.htm


Koivistolla oli kielteinen kanta Karjalan palautukseen

http://www.erkkiaho.com/blogarchive/436.htm


Minun Suomen historia blogini kertoo tarkemmin asiat Suomen historiasta ja suomettumisesta


Suomen historia

http://suomenhistoriaa.blogspot.com/


Pankkikriisiblogini kertoo totuuden vakaan markan politiikasta ja Mauno Koiviston roolista valtiopetokseen

Pankkikriisi-blogi

http://pankkikriisi.blogspot.com/


Kun katsoin Yle Areenasta ohjelmaa niin kuntopyöräilin 20 minuuttia.

Kävin n. 2 km:n kävelylenkillä. Sain tänään postissa läes 20-sivuisen kirjeen entiseltä yrittäjältä Reino Niskaselta Keiteleeltä. Sielläkin on väärennettyjä asiakirjoja ja tekijäksi yrittäjä nimeää varatuomari Mikko Kovalaisen.

Varatuomari Mikko Kovalaisen osalta olen selvittänyt jo nämä rikokset, joita poliisi ei tutki. Suomen poliisi on täysin korruptoinut instanssi ja apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on ollut yksi suuri syyllinen siihen ettei Suomessa ole saanut oikeutta. Kalsketta voidaan pitää korruption isänä kuten toimittaja Mikko Niskasaari asian ilmaisee.

Jorma Kalske, korruption isä

https://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Kun katsoin Yle Areenasta ohjelmaa niin kuntopyöräilin 20 minuuttia.

Kävin n. 2 km:n kävelylenkillä. Sain tänään postissa lähes 20-sivuisen kirjeen entiseltä yrittäjältä Reino Niskaselta Keiteleeltä. Sielläkin on väärennettyjä asiakirjoja ja tekijäksi yrittäjä nimeää varatuomari Mikko Kovalaisen.

Varatuomari Mikko Kovalaisen osalta olen selvittänyt jo nämä rikokset, joita poliisi ei tutki. Suomen poliisi on täysin korruptoinut instanssi ja apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske on ollut yksi suuri syyllinen siihen ettei Suomessa ole saanut oikeutta. Kalsketta voidaan pitää korruption isänä kuten toimittaja Mikko Niskasaari asian ilmaisee.

Jorma Kalske, korruption isä

https://www.mikkoniskasaari.fi/node/96

Kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari on pääsyyllinen siihen, etten saanut varatuomari Mikko Kovalaisen rikoksia rikostutkintaan.



Jumalisjärven Lohi ay ja Emajoen Lohi Oy – nimismies Vesa Juntunen ja varatuomari Mikko Kovalainen

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/08/jumalisjoen-lohi-ay-ja-emajoen-lohi-oy.html

Minulla asiat ovat vielä avoinna varatuomari Mikko Kovalaisen osalta, koska asiat ovat ulosotossa. Poliisin on tutkittava ne ja selvitettävä kaikki muutkin Mikko Kovalaisen rikokset.

Katsoin naisten 10 m:n hiihtoa ja samalla kuntopyöräilin 20 minuuttia.

Hiihdon MC, Tour de Ski. Naisten 10 km (P), väliaikalähtö. Lenzerheide, Sveitsi. Selostus Kimmo Porttila. Lajiasiantuntija Kalle Lassila.

Kerttu Niskanen voitti Tour de Skin toisen etapin ja siirtyi kokonaiskilpailussa johtoon

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008505956.html

MC TDS Lenzerheide, Sveitsi

Naiset, 10 km (p)

1. Kerttu Niskanen FIN 27.04,0

2. Ebba Andersson SWE + 18,2

3. Natalia Neprjajeva RUS + 30,5

4. Krista Pärmäkoski FIN + 34,0

5. Frida Karlsson SWE + 44,6

6. Teresa Stadlober AUT + 45,8

7. Julia Stupak RUS + 48,1

8. Tatiana Sorina RUS + 48,3

9. Johanna Matintalo FIN + 55,0

10. Anne Kjersti Kalvå NOR + 55,7

15. Anne Kyllönen FIN +1.04,9

60. Riitta-Liisa Roponen FIN +2.35,4

Hiihdon MC, Tour de Ski. Miesten 15 km (P), väliaikalähtö. Lenzerheide, Sveitsi. Selostus Kimmo Porttila. Lajiasiantuntija Kalle Lassila.

Katsoin miesten 15 km:n hiihtoa ja kuntopyöräilin 20 min.

Iivo Niskanen juhli isosiskonsa Kertun tavoin ylivoimaista voittoa Tour de Skillä: ”Uskomaton päivä meidän perheelle”

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000008507737.html

Miesten 15 km (p) Lenzerheide:

1. Iivo Niskanen 34.51,7

2. Aleksandr Bolshunov (RUS) +19,3

3. Pål Golberg (NOR) +25,2

4. Johannes Kläbo (NOR) +34,3

5. Ivan Jakimushkin (RUS) +34,6

6. Francesco de Fabiani (ITA) +54,1

7. Denis Spitsov (RUS) +55,7

8. Erik Valnes (NOR) +59,6

9. Martin Nyenget (NOR) +1.14,0

10. Didrik Tönseth (NOR) +1.16,1

----

36. Perttu Hyvärinen +2.11,2

55. Remi Lindholm +2.57,4

57. Lauri Vuorinen +3.05,0

63. Ville Ahonen +3.24,1Kello 16.50 päivälliseksi söin jouluruokia perunalaatikkoa ja lanttulaatikkoa ruisleivän juuston ohuen palvikinkkusiivun kera. Ruokajuomana kevyt maito.

Kello 17.30 mittasin veren sokerin. Tulos 10.1.

Otin iltalääkkeeni. Diabetes-lääkkeen, pienensin verenpainelääkettä puolikkaaseen, kolesterolilääkkeeni ja eturauhasen toimintaan vaikuttavan lääkkeen.

Suomen joukkueen johto meni hiljaiseksi, kun sokkitieto pelin peruuttamisesta tuli: ”Siirretään katseet Kanada-otteluun”

https://www.iltalehti.fi/jaakiekko/a/6a0f90af-3daf-4965-ab8b-6ec1d6937db8

Nyrkit käyttivät puheenvuoroja parlamentissa – keskustelu perustus­laki­muutoksesta äityi käsi­rysyksi

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008506384.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti