tiistai 18. tammikuuta 2022

TI 18.01.2022 Kaupunginjohtajan toiminta nostaa tunnekuohuja ja aiheuttaa mielipahaa

 


Heräsin tänään kello 05.30. Tein normaalit aamutoimet. Tein jalkahoidon, hieronnan ja akupainelun. Kuntopyöräilin 10 minuuttia, Jumppasin 10 minuuttia. Tein hiushoidon ja kävin suihkussa. Valmistin ja söin tukevan ja terveellisen aamupalan. Otin D-vitamiinin. Otin aamulääkkeeni – diabetes-lääke. Verenpainelääke, nesteenpoistolääke. Punnitsin itseni. Paino oli 108,1 kg. Mittasin veren sokerin. Tulos 6.6.

Mittasin verenpaineeni

Terapeuttinen meditaatio - Tunteen muuttaminen positiiviseksi

https://www.youtube.com/watch?v=C7Lsg-FRs7I&t=757s

140/89 pulssi 63

127/81 pulssi 64

125/80 pulssi 62

128/84 pulssi 63

126/83 pulssi 62

keskiarvot 129/83 pulssi 62.8

Pulssi on korkeahko johtuen vajaasta yöunesta, Nukuin huonosti viime yönä.


Minä pyrin noudattamaan blogikirjoituksissani journalistisia ohjeita, perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Siksi minä kerron mitä maailmalla tapahtuu. Siksi julkaisin oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen rikostutkintapyynnön. Se ei tarkoita sitä, että olisin asiasta hänen kanssaan samaa mieltä. On todennäköistä, että poliisi ei ymmärrä tai ei halua ymmärtää mitä oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius kirjoittaa ja kirjaa siksi rikostutkintapyynnön S-asiaksi. On enemmän kuin todennäköistä että poliisi tulee torppaamaan tällä tavalla esitetyn tutkintapyynnön ja saattaa aiheuttaa oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniukselle uskottavuusongelmia.


Minä olen julkaissut myös tekstin, jonka totuudenmukaisuudesta minä itse vastaan:

SU 24.10.2021 Suomi oikeusvaltiona – karu totuus julki

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/su-24102021-suomi-oikeusvaltiona-karu.html


Minä olen julkistanut myös videon

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Journalistiset ohjeet

https://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet/


Perustuslaki 12 §

12 §

Sananvapaus ja julkisuus

Jokaisella on sananvapaus. Sananvapauteen sisältyy oikeus ilmaista, julkistaa ja vastaanottaa tietoja, mielipiteitä ja muita viestejä kenenkään ennakolta estämättä. Tarkempia säännöksiä sananvapauden käyttämisestä annetaan lailla. Lailla voidaan säätää kuvaohjelmia koskevia lasten suojelemiseksi välttämättömiä rajoituksia.

Viranomaisen hallussa olevat asiakirjat ja muut tallenteet ovat julkisia, jollei niiden julkisuutta ole välttämättömien syiden vuoksi lailla erikseen rajoitettu. Jokaisella on oikeus saada tieto julkisesta asiakirjasta ja tallenteesta.


Euroopan Ihmisoikeussopimus 10 artikla


10 artikla

Sananvapaus

1. Jokaisella on sananvapaus. Tämä oikeus sisältää vapauden pitää mielipiteitä sekä vastaanottaa ja levittää tietoja ja ajatuksia alueellisista rajoista riippumatta ja viranomaisten siihen puuttumatta. Tämä artikla ei estä valtioita tekemästä radio-, televisio- ja elokuvayhtiöitä luvanvaraisiksi.

  1. Koska näiden vapauksien käyttöön liittyy velvollisuuksia ja vastuuta, se voidaan asettaa sellaisten muodollisuuksien, ehtojen, rajoitusten ja rangaistusten alaiseksi, joista on säädetty laissa ja jotka ovat välttämättömiä demokraattisessa yhteiskunnassa kansallisen turvallisuuden, alueellisen koskemattomuuden tai yleisen turvallisuuden vuoksi, epäjärjestyksen tai rikollisuuden estämiseksi, terveyden tai moraalin suojaamiseksi, muiden henkilöiden maineen tai oikeuksien turvaamiseksi, luottamuksellisten tietojen paljastumisen estämiseksi, tai tuomioistuinten arvovallan ja puolueettomuuden varmistamiseksi.


Maria Sepän oikaisuvaatimuksen käsittely kaupunginhallituksessa

https://www4.kalajoki.fi/djulkaisu/kokous/2022167-1.PDF

Erkin kommentti: Minä olen eri mieltä kaupunginhallituksen ja kaupunginjohtajan kanssa Maria Sepän oikaisuvaatimuksesta. Kaupunginjohtaja vie kaupunginhallitusta kuin pässiä narussa näissä asioissa. Päätösesitys uppoaa kaupunginhallitukseen niin kuin kusi lumeen. Minulla on jo aikaisempaa kokemusta kaupunginjohtajan lain tulkinnasta virkavaaliasioissa, jolloin korkein hallinto-oikeus ratkaisi asian oikein. Tosin oikeuden saamiseen meni 4 vuotta ja se on kohtuuton aika.

Sivistystoimen virkavaali Kalajoella 2002 - KHO kumosi päätöksen
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.fi/2008/11/sivistystoimen-virkavaali-kalajoella.html

Virkavaalissa ei voi käyttää mielivaltaa, vaan on noudatettava perustuslakia, tasa-arvolakia

Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860609


Kaupunginjohtaja Jukka Puoskari on saanut aikaan Kalajoella paljon hyviä asioita, mutta henkilöstöasiat eivät ole hänen vahvuusalueita kuten nämäkin osoittavat


PE 03.12.2021 Kalajoen kaikuja

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/12/pe-03122021-kalajoen-kaikuja.html


Kultainen ansiomerkki

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2018/02/kultainen-ansiomerkki.html


Katsoin aamutoimieni aikana MOT-ohjelmaa televisiosta

Näin sähkön pelolla tehdään rahaa

https://areena.yle.fi/1-50979208

Tuhannet suomalaiset kokevat saavansa oireita sähkömagneettisesta säteilystä. Sähkön pelolla myydään kalliita suojavälineitä. Niiden markkinat kasvavat, vaikka tiedemaailman nykykäsityksen mukaan esimerkiksi 5g ei aiheuta vaaraa.

Erkin kommentti: Ohjelma herätti paljon mietittäviä ja selvitettäviä asioita.


Aamun uutisantia katsoin Facebookista, Keskipohjanmaan, Iltalehden, Iltasanomien, Helsingin Sanomien ja Yle Uutisten sivuilta.


Antti Kurvinen on jyräämässä miljoonia euroja kotimaakuntaansa vastoin alkuperäistä esitystä – ministeriä kritisoidaan ”härskistä” vallankäytöstä

https://www.is.fi/uinti/art-2000008546054.html


Venäläinen rahtikone lensi yllättäen Tikkakosken vierestä – "Erikoistemppu, että saisi karvat pystyyn", sanoo asiantuntija Ylelle

https://yle.fi/uutiset/3-12274508


Myrskyn kaatamien puiden palasista kasattu lohikäärme ihastuttaa turisteja Pohjois-Italiassa – katso videolta, miten kukkulalla seisova satuhahmo valvoo alapuolellaan avautuvaa laaksoa

https://www.maaseuduntulevaisuus.fi/metsa/artikkeli-1.1734590


Kello 10.00 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Söin välipalaksi kiwi-hedelmän.


Attendo antanut rahaa aluevaalien ehdokkaille – Kokoomuksen Kauma: Jäävään itseni tarvittaessa

https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/politiikka/attendo-antanut-rahaa-aluevaalien-ehdokkaille-kokoomuksen-kauma-jaavaan-itseni-tarvittaessa/



Kalajoen kaupunginhallitus esittää sivistys- ja hyvinvointijohtajaksi Jani Alakangasta Pielavedeltä

https://kalajokiseutu.fi/uutinen/630650


Finnwatch: Rakennustyömailla poljetaan edelleen ulkomaalaisten työntekijöiden oikeuksia

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/056d2184-64ea-493f-aa3f-b282e4d76143


Roberta Metsola nousemassa EU-parlamentin puhemieheksi – naimisissa suomalaisen Ukko Metsolan kanssa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008546905.html


Suomen Puolustusvoimien komentaja Kivinen ja USA:n asevoimien komentaja Milley keskustelivat puhelimitse

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000008547425.html

Erkin kommentti: Suomen Nato-jäsenyyttä valmistellaan kaikin mahdollisin keinoin


Shell aikoo rakentaa maailman suurimman kelluvan tuulivoima­puiston, joka tuottaisi sähköä enemmän kuin kaikki Suomen tuulivoimalat

https://www.hs.fi/talous/art-2000008545987.html


Kello 11.00 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Söin välipalaksi banaanin.

Kello 11.20 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Söin välipalaksi omenan.

Kello 11.40 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Söin välipalaksi klementiinin.


Esko Kärkkään facebook-sivuilta lainaus

Puhemiehen "pyöreä pöytä" 27.10.2021....häikäilemättömän kulmikas!

Eduskunnan puhemies Anu Vehviläinen havittelee perustuslakiin muutosta kansanedustajien oikeuspaikan muuttamisesta pois eduskunnasta, siis että joku muu taho käsittelisi kansanedustajiin kohdistuvat syyttämiset. Hän kutsui koolle eduskuntaan kuvan korkeimmat lainoppineet ja valvojat Suomessa. Mutta mitä!? - hän ei kertonut neuvonpitoon osallistuneille korkeille neuvonantajilleen, että juuri nyt häneen itseensä henkilökohtaisesti kohdistuvana on eduskunnassa vireillä 2 syyttämislupapyyntöä, viimeisimmän syynä hänen itsensä osallistuminen esteellisenä 9.9.2021 hänen itsensä syyttömäksi toteavan kirjelmän käsittelyyn puhemiesneuvostossa. Perustuslaissa tälle on selvä kielto (PL 32), kuten ymmärrettävää onkin.
Julkisuudessa olleen tiedon mukaan kuvan oikeusministeri Henriksson ryhtyy valmistelemaan perustuslain muutosta.
Siis puhemies salasi neuvonantajiltaan pääasian, että häneen juuri kohdistuu syyttämislupapyynnöt, mutta pyysi heiltä neuvoa ja johdatusta, että josko (minun pelastamisekseni) voitaisiin Suomen perustuslakia vähän muuttaa. Eikö tällainen ole törkeää virka-aseman väärinkäyttöä! Yksi kuvan lakimiehistä on kirjallisesti vahvistanut, että puhemies (keskellä) ei kertonut, että neuvotteluhan koski häntä itseään, että juuri hän Vehviläinen itse on hyvien neuvojen tarpeessa, syyttämislupapyynnön kohteena.


Näissä alaolevien linkkien asioissa kuvan henkilöt eivät ole havainneet mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Herää kysymys: Jos Suomi olisi oikeusvaltio, niin olisiko kaikki kuvassa olevat henkilöt kaltereiden takana?


SU 24.10.2021 Suomi oikeusvaltiona – karu totuus julki

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/su-24102021-suomi-oikeusvaltiona-karu.html


Minä olen julkistanut videon

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Kello 12 söin lounaaksi kanakeittoa, ruisleipää juustolla ja graavilohella sekä ruokajuomana maitoa.


Suomessa raportoitu lähes 6 000 uutta koronavirus­tartuntaa – katso oman kuntasi tilanne

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008547936.html

Alavieska 1, Kalajoki 2 , Kannus 0 , Kokkola 25 , Nivala 1 , Oulainen 3, Pyhäjoki 0 , Raahe 1, Sievi 2, Ylivieska 3.


Kävin kävelemässä 3 km. Kävin myös apteekissa ostamassa diabetes-lääkkeen, mikä oli kolme kertaa kalliimpi kuin viime vuonna. Johtuu kuulemma siitä, että on 600 euron omavastuu. Pienen eläkkeen saajalle tuo 600 euroa on iso raha, mutta onhan meillä varaa laittaa kehitysapuun 1.3 miljardia euroa jotta voidaan kiduttaa ikänsä Suomen valtiolle veroja maksaneita henkilöitä.


Maahanmuuttajille ikuinen tulkkauspalvelu, vanhuksille kielitaidoton hoitaja – Purra: ”Irvokasta”

https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuuttajille-ikuinen-tulkkauspalvelu-vanhuksille-kielitaidoton-hoitaja-purra-irvokasta/


Sananvapaus, Demokratia, Oikeustiede - Petter Kavonius #83

https://www.youtube.com/watch?v=2-xSZ1K0rKQ


Insuliinipistos kello 15.50.


Youtube tarjoaa minulle seuraavaa


Kansa köyhtyy – menkää sossuun! Hallitusta eivät sinun rahahuolesi liikuta

https://www.youtube.com/watch?v=rwdFu8YNJU4


Yrittäjältä purkautuminen hallituksen toimista: "Nyt rytisee, jos hallitus ei tee jotain"

https://www.youtube.com/watch?v=s-DUeJrkmWo


Rikolliset konkurssit

https://www.youtube.com/watch?v=ypfexhxQT64


Ahojahti

https://www.youtube.com/watch?v=njyMvw7qrik


How I Love You - Engelbert Humperdinck

https://www.youtube.com/watch?v=kPUxdt1FZRY


Facebookista löytyi seuraavaa aineistoa


SUOMEN EU-JÄSENYYDEN KÄSITTELY EDUSKUNNASSA 1.11.-18.11.1994

https://www.paavovayrynen.fi/2014/10/20/suomen-eu-jasenyyden-kasittely-eduskunnassa-1-11-18-11-1994/


Kello 16.50 iltapalaksi söin kaksi näkkileipää juustolla ja tonnikalalla sekä lasillisen kauramaitoa. Kello 17.00 kuntopyöräilin 10 minuutin. Kello 17.40 kuntopyöräilin 10 minuuttia. Kello 18.00 mittasin veren sokerin. Tulos oli 9.2.


Huuhkajat-fanit saivat osansa Fifan palkintogaalassa – maailman parhaat kannattajat

https://www.iltalehti.fi/jalkapallo/a/7f50db2c-d03e-4adf-a558-929dd51e5401


Otin iltalääkkeet kello 18.30. Kello 18.30 kuntopyöräilyä 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti