perjantai 3. joulukuuta 2021

PE 03.12.2021 Reagoin aina voimakkaasti vääryyteen ja epäoikeudenmukaisuuteen


Viime yönä nukuin lähes 7 tuntia. Aamulla mittasin verenpaineeni.

151/104 pulssi 60

153/99 pulssi 58

146/103 pulssi 61

153/99 pulssi 59

142/99 pulssi 57

Lukemat ovat siedettäviä. Veren sokeri 7.3. Lukema on siedettävä. Paino 110 kg. Tämä lukema ei ole siedettävä. En ymmärrä miksi paino ei putoa.


Kävin kaupassa kävellen. Sen jälkeen otin välipalana lasillisen piimää ja puoli avokadoa sekä puolli kiwi-hedelmää. Kävin kaupassa käveleen. Sen jälkeen otin välipalaksi mandarinin ja lasillisen maitoa.

Kello 11.00 söin lounaaksi hernekeittoa, ruisleivän juustolla ja palvisiivulla sekä ruokajuomana maitoa.

Kävin kävelylenkillä n. 2 km.

Laitoin insuliinipistoksen kello 14.25. Kävin vielä kävellen kaupassa. Tänään olen kävellyt tavallista enemmän , ehkä 6-7 kilometriä,


Tänään sain ilmoituksen Facebookilta, että kaksi postaustani facebook oli poistettu yhteiösääntäjen vastaisina. Minä luin Facebookin yhteisösäännöt moneen kertaan enkä löytänyt teksteistäni mitään Facebookin yhteisösääntöjen vastaista kirjoitusta. Olisi reilua, jos Facebook-kertoisi, että mikä on sen mielestä Facebookin yhteisösääntöjen vastaista eikä vain ylimalkaan viittaa yhteisösääntöihin. Myös minun blogini http://kalajokinen.blogspot.com/ jakaminen facebookissa on Facebookin yhteisösääntöjen vastaista. Ehkä on parempi jos minä lopetan Facebook-kommentoinin ja käytän facebookia messerin kautta ystävieni kesken.


Todnnäköisesti nämä tekstit on poistetu facebookista roskapostina:


Oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius kertoo sivuillaan Virkamafia.fi, että Suomessa on virkamafia. Oman kokemukseni perusteella yhdyn oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen näkemykseen. Nyt kun valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen on joutunut ahtaalle syytemääräyksensä kanssa, niin apuun riensivät professorit. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kansanedustaja Peltokangas on tuomittu jo etukäteen virkamiafian toimesta ja Kokkolan käräjäoikeuden laajennetun istunnon (3 tuomarin) on toteutettava virkamafin tahto. Minun mielestäni valtakunnansyyttäjän ja professorien reagointi asioihin ennen oikeuden päätöstä on erikoista ja osoittaa sen hädän mitä oikea päätös asiassa saisi aikaan. Pidän valtakunnansyyttäjän lausuntoa asiassa perin erikoisena - käräjätuomareita ohjailevana. Onko se edes laillista ja sopivaa?


Tällaisten asioiden käsittelyyn käytetään valtion varoja. Näistä lauseista syytetään kansanedustaja Peltokangasta:

    Ajeltiin rouvan kanssa puutarhaostoksille Ylivieskan Kärkkäiselle. Ihmettelin, miksi on niin hyvä ja rauhaisa mieli. Juuri tajusin, että se johtuu siitä, että täällä ei Mogadishun murre kuulu, vuohipaimenet ei meuhkaa, eikä näy ainuttakaan kamelia, eikä lentävää mattoa parkissa.

    Ja näin:

    Sisäministeri Ohisalo sanoi julkisuudessa, että perussuomalaiset haluavat, että turvapaikanhakijat eivät tee mitään. Voin vastata ministerille, että kyllä haluan. Minä haluan, että kielteisen päätöksen saaneet ja muut loisivat elintasosurffarit painuvat helvettiin tästä maasta. Saa kirjata pöytäkirjaan, kiitos.

    Näitä asioita ei saada oikeuskäsittelyyn eikä ketäään vastuuseen

    Nettikirja

    http://valtuustoaloite.blogspot.com/

    1

    • Tykkää

    •  · 

      Vastaa

    •  · 1 pv

    •  · 

      Muokattu

  • Aktiivinen

    Erkki Aho

    Kokkolan käräjäoikekudessa on ollut laajennettu istunto eli 3 käräjätuomaria ratkaisee asian. Tämä on poikkeuksellista. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kansanedustaja Peltokangas on tuomittu jo etukäteen tietyn piirin toimesta. Todennäköisesti ei auta sekään, että kansanedustaja Peltokankaan asinajaja on maamme huiippujuristi Kari Uoti. Minun oikeustajuni mukaan kansanedustaja Peltokankaan oikeudenkäynti on poliittinen ajojahti valtaapitävien toimesta. Kansanedustaja Peltokankaan lausumista en löydä rikosta, vaikka tikulla kaivaisin. Siitä huolimatta Suomessa on oikeutta niin vähän ettei sitä riitä kaikille.

    1

    • Tykkää

    •  · 

      Vastaa

    •  · 1 pv

  • Aktiivinen

    Erkki Aho

    Lainaan Kari Uotia: Jokaisessa asiassa tuomari kykenee halutessaan päätymään lähes minkälaiseen ratkaisuun tahansa. Lakikirjasta löytyy kyllä argumentit. Tähän faktaan harvoin kiinnitetään riittävästi huomiota, se söisi tuomioistuinten ja oikeuden legitimiteettiä, mikä taas voisi aiheuttaa yhteiskunnallista levottomuutta. Keisarilla ei tässäkään ole vaatteita.



Söin päivällisen kello 17.30. Päivälliseksi söin ruiskaurapuuroa, johon laitoin karpalojauhetta ja kanelia. Lisäksi puuron kanssa punaviinimarjoja. Ruisvoilepä juustolla sekä ruokajuomana maitoa.


Kello 17.40 otin diabetes-lääkkeeni. Otin kolesterolilääkeeni kello 17.50. Kello 18.00 otin verenpainelääkkeeni. Kello 18.10 otin eturauhasen toimintaan vaikuttavan lääkkeen.


Mittasin illalla verenpaineeni.

195/106 pulssi 55

194/111 pulssi 56

186/107 pulssi 55

189/108 pulssi 56

172/114 pulssi 56

176/111 pulssi 59

180/106 pulssi 56

172/98 pulssi 58

175/97 pulssi 59

165/108 pulssi 56


Korkeaan verenpaineeseen en keksi muuta syytä kuin kokemani vääryys Facebookin taholta. Minä reagoi aina voimakkaasti kaikkeen epäoikeudenmukaisuuteen ja vääryyteen. Se saa vitutuskäyräni nousemaan.


Veren sokeri illalla oli 12.9. Sitä voidaan pitää siedettävänä mutta vielä on kaukana tavoitteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti